Avrupa Biyoekonomi Ağı’na katılım hakkı

INDEPENDENT Projesi AB tarafından desteklenen Avrupa Biyoekonomi Ağı’na katılmaya hak kazandı.

Avrupa'nın ilk karbon negatif biyorafinerisi açıldı

Açılış etkinliği 7 Ocak 2022'de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut'un katılımıyla gerçekleştirildi.

INDEPENDENT Projesi Etkisi ve Ötesi Etkinliği'ne katıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Mali İşbirliği Başkanı Sayın Andre Lys, INDEPENDENT Proje Koordinatörü Dr. Berat Haznedaroğlu’na Etkisi ve Ötesi plaketini takdim etti.

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut INDEPENDENT proje alanını gezdi

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Boğaziçi Üniversitesi İstanbul Mikroyosun Biyoteknolojileri Araştırma ve Geliştirme Birimi'ni ziyaret etti.

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott İMBİYOTAB'ı ziyaret etti

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott, Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü’nde bulunan İstanbul Mikroyosun Biyoteknolojileri Araştırma ve Geliştirme Birimi'ni (İMBİYOTAB) ziyaret etti.

Rekabetçi Sektörler Programı Tanıtım Etkinliği

INDEPENDENT Projesi 15-16 Mart tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen 'Etkisi ve Ötesi' etkinliğine katıldı.

INDEPENDENT Projesi “Ortak Geleceğimiz” Dijital İletişim Kampanyasına katıldı

Avrupa Birliği Başkanlığı 22-26 Şubat tarihleri arasında “Ortak Geleceğimiz” ana teması ile bir dijital iletişim kampanyasını hayata geçirdi.

A Para televizyon kanalında Dr. Berat Zeki Haznedaroğlu projeyi anlattı

Ekonomi ağırlıklı yayın yapan televizyon kanalı A Para'da 1 Nisan 2021'de Enerji Hattı programında Independent projesi konuşuldu.

Boğaziçi Üniversitesi karbon-negatif biyorafineri projesi ile AB’ye model olacak

2016-2020 dönemi Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Boğaziçi Üniversitesi İMBİYOTAB AR-GE Birimi tarafından yürütülen ve Avrupa’nın negatif karbon etkisine sahip ilk biyorafineri projesini ziyaret etti.

Ekipman tedarikleri ve kurulumları devam ediyor

INDEPENDENT projesi kapsamında IMBIYOTAB'da ekipmanların kurumları devam ediyor.

Bu web sitesi Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali desteğiyle üretilmiştir. Web sitesinin içeriğinden sadece projeyi yürüten BÜN Teknopark A.Ş. sorumlu olup, hiçbir şekilde Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin görüşlerini yansıttığı şeklinde yorumlanamaz.